LATEST NEWSPå toppen af isbjerget!

november 8, 2018
bizz-magazine-2-1200x800.png

PÅ TOPPEN AF ISBJERGET!

Bizz Up magasinet har lige udgivet en interessant artikel om ICEBREAKER Nordics rejse fra ide til virkelighed i deres efterårsudgave. Artiklen fortæller om, hvordan det hele startede med et projekt på crowdfunding platformen Kickstarter. Vejen til et endeligt produkt har været lang og Kim Jensen, som er både stifter og direktør i ICEBREAKER Nordic, fortæller om nogle af de problemstillinger de blev mødt med mens de designede ICEBREAKER Urban. I artiklen forklarer Kim Jensen: “Det tog mange forskellige designs og utallige produktionsforsøg at nå dertil, hvor vi er idag.”

Derudover fortæller Kim om sine planer for ICEBREAKER Nordics fremtid. Teknologien bag ICEBREAKER kan blive implementeret i en stor variation af produkter – både forskellige størrelser og funktioner. Fremtidsplanen indebærer derfor at udforske hvilke muligheder der kan være her.

Bizz Ups magasin findes i printet udgave, men hvis du ikke har den til rådighed, kan du bladre gennem deres online udgave her