LATEST NEWSHistorien bag Urban og det nye produkt under udvikling

maj 22, 2019
Proto_POP_1200x800-1200x800.png

Læs hvad der gav inspiration til ICEBREAKER Urban, samt det nye produkt der er under udvikling

I fagmediet Teknisk Nyt er der for nylig blevet skrevet en artikel om ICEBREAKER Nordic. Artiklen beskriver både hvor i verden, at grundlæggeren af ICEBREAKER Nordic, Kim Jensen, fik sin inspiration til ICEBREAKER Urban og hvordan han derefter tog ideen med tilbage til Danmark for at begynde udviklingen af virksomhedens første produkt. Når der siges første produkt, så er det fordi artiklen også løfter sløret for det nye produkt der er under udvikling hos ICEBREAKER Nordic, som rammer markedet til næste år. Det nye produkt får navnet POP, da isterningerne bliver frigivet ved at ‘poppe’ siderne ud på produktet. Denne isterningmaskine kommer til at fokusere mere på funktionalitet og en lavere pris, hvor den originale ICEBREAKER Urban stadig vil bevare tronen som den mest ekslusive håndholdte isterningmaskine.

Du kan læse hele artiklen og se prototype billeder af ICEBREAKER POP ved at klikke her