LATEST NEWSICEBREAKER Urban i New York Live!

juni 5, 2019
New_York_Live-1200x800.png

ICEBREAKER Urban i New York Live!

I slutningen af 2018 var ICEBREAKER Urban med i et indslag på NBS’ New York Live TV om årets bedste husholdningsprodukter. ICEBREAKER Urban var nemlig en af vinderne af Cleverest Awards of 2018 – ud af flere hundrede andre innovative produkter.

Prisen gik ud på at finde de mest unikke produkter som kunne løse et problem. Derfor er vi, hos ICEBREAKER Nordic, utroligt taknemlige for at vores ICEBREAKER Urban fra lille Danmark er blevet kåret som en af vinderne i denne internationale konkurrence. Det er dejligt at se, at der er folk rundt om i verden som deler vores entusiasme for isterninger og for vores produkt – ICEBREAKER Urban.

Du kan se hele indslaget ved at klikke her